Аксесоари за подслушване

Системата за нарязване на резби BDS за категория ProfiPLUS Магнитни пробивни машини. Лесно и бързо докосване през & amp; слепи дупки.

 • Машини с кранове WELDON
 • Машини с кранове WELDON

  Новите кранове на машината от БДС се произвеждат с Weldon дръжка, което прави тези кранове идеални за използване с магнитна машина за пробиване, без допълнителен адаптер за докосване или поставяне на вложки. Можете да използвате тези кранове на вашите магнитни машини за пробиване чрез директно монтиране в вал, същото като използвате пръстеновиден резач на магнитна машина за пробиване. Няма повече нужда от допълнителен адаптер. Инструментите за рязане на нишки BDS са лесни и икономични в цената.
  GWB
 • Икономичен адаптер за докосване
 • Икономичен адаптер за докосване

  Адаптери за докосване - започнете икономически! С помощта на адаптера крановете се поемат директно в системата Weldon с размери 19 mm или 32 mm. Подходящ само за резбови резби! Икономичният адаптер за кранове за ценова машина е прост за използване на адаптер за кранове за кранове с прави опашка. По размер на вашия кран, изберете правилния адаптер, поставете чешмата в адаптера и фиксирайте кранчето чрез затягане на винтовете с шестограмен ключ. Поставете чешмата в тренировка вал на машината. Адаптерите за кранове са с Уелдън Шанк.
  ZGA
 • Бързо сменяема вложка с фрикционен съединител За СЛЯП HOLE Нарязване
 • Бързо сменяема вложка с фрикционен съединител За СЛЯП HOLE Нарязване

  GSS Вмъкване бърза промяна с фрикционен съединител се използва и за слепване на дупките, както и за пробиване на отвори. The GSS слепи дупки Подслушване е оборудвана с триене съединител, който след като главата на крана достигна дъното на слепите дупки, триене съединител на бърза промяна вмъкване ще се активира и чешмата ще спре да проникне повече. По този начин, чешмата не се счупи. Колоните GSS за изтласкване на дупките на Bling се използват в комбинация с бързосвързваща патронник GSW. Вмъкванията за бърза смяна на GSS за нарязване са достъпни от M5 до M24 Размер на резбата. За повече информация, моля изтеглете информационния лист.
  GSS
 • Бързо смяна на вмъкване за ПРЕЗ ОТКРИТО Подслушване
 • Бързо смяна на вмъкване за ПРЕЗ ОТКРИТО Подслушване

  Вмъкванията с бърза смяна на GSE или също така се наричат, както се използват тапичките за пробиване само през дупките. Събиранията на GSE почукване са налични за размер на рязане на резба от M3 до M30. Тези премия за бърза смяна се използват в комбинация с бързо променяща се патронник GSW за нарязване. GSE Бързо променящи се накрайници трябва да се използват с машинни кранове. Идеалното условие за използване на GSE почукване цанги е с магнитна пробивна машина с реверсивен двигател
  GSE
 • Бърз сменяем патронник за кранове
 • Бърз сменяем патронник за кранове

  Приспособлението за изтласкване на GSW е тип бърза смяна и се нарича също бързосменяема патронник за пробиване. Приспособлението за нарязване на GSW е идеално за използване с магнитни пробивни машини с реверсивен двигател, който може да върти часовника и посоката срещу часовниковата стрелка. Освен това прикачното приспособление GSW е снабдено с конус Морс в опция за MT 2, 3 или 4. Приспособлението за нарязване на GSW се използва с бързо променяща се втулка GSE за пробиване през отвора само или с GSS бърз-промяна Insert '' Съединител '' за слепи дупки и през дупките през дупките. Привързаното приспособяване на GSW се доставя с различни размери в зависимост от размера на докосването. За повече информация ви препоръчваме да изтеглите информационния лист.
  GSW