Принадлежности за инструменти адаптери

Държач за инструменти, патронник за пробиване и адаптери за ядрени бормашини BDS / пръстеновидни фрези със заваръчна шайба, подходящи за адаптация към външни https://www.cialispascherfr24.com/cialis-pas-cher-inde-chennai/ системи.

 • Конусна дръжка за бормашина
 • Конусна дръжка за бормашина

  Конусни дръжки на носачите за бормашина на разположение в Морс конус 2 и 3 ZKD 216 за морзев конус 2 ZKD 316 за конец на Морс 3 Конусни болтови носачи ZKD се използва в комбинация с перфораторна зъбна шайба ZBK или безконтактна бърза тренировка Chuck ZSB. ZKD тренировъчните беседки са предназначени за магнитни сондажни машини с косъм Морс или морж конус 2 или морзев конус 3. ZKD тренировъчните стрели за пробиване на патронник са идеални за пробиване със свредла за магнитно пробиване. Просто свържете ZKD тренировъчна дръжка към бормашината, поставете комбинираната беседка и свредлото във вътрешността на морзевия конус на магнитната пробивна машина и след това поставете желаното свредло в перфоратора, така че готови за употреба Магнитната пробивна машина.
  ZKD 216 DIN 238 - MK 2/B16 ZKD 316 DIN 238 - MK 3/B16
 • Бързодействащ патронник с бързо действие
 • Бързодействащ патронник с бързо действие

  Бързодействащият патронник ZBI Gear Rim е първокласен патронник за използване с магнитна тренировка от всички видове. Зейботиращата патронник ZBI се използва с комбинация от адаптер за патронник ZAP 100 и Weldon Shank. ZBI патронникът се вписва в единия край на адаптера за патронник ZAP 100 и тази комбинация може да бъде прикрепена към магнитната пробивна машина с капацитет на Weldon. Вътрешната резба на патронника на перфоратора ZBI без ключа е 1/2 '' X 20 NF.
  ZSI
 • Свредло за перфоратори за магнитни бормашини
 • Свредло за перфоратори за магнитни бормашини

  Чъбичката на ZBI Джанта за зъбни колела е перфектен патронник за използване с магнитни пробивни машини от всички видове. Сондажът ZBI се използва с комбинация от адаптер за патронник ZAP 100 и Weldon Shank. ZBI патронникът се вписва в единия край на адаптера за патронник ZAP 100 и тази комбинация може да бъде прикрепена към магнитната пробивна машина с капацитет на Weldon. Вътрешната резба на свредлото на зъбния вал ZBI е 1/2 '' X 20 NF.
  ZBI
 • Weldon адаптер за опашка за бормашина
 • Weldon адаптер за опашка за бормашина

  Адаптерът за опашка ZAP 100 Weldon е идеален за използване със стандартна свредла, използвана за свредла за усукване. На магнитни машини за пробиване с директно беседка (без конус Морс) Не е възможно да се свърже перфораторна дръжка с перки, за тази нужда от ZAP 100 Weldon адаптер, който пасва идеално в опашката на машината. Към втория край на ZAP 100 Weldon адаптер адаптер е нишка, която може да се вписва в стандартна тренировка Чък. Така комбинацията от адаптер за опашка Weldon + патронник за перфорация на редуктора позволява да се използват усукване на магнитна пробивна машина с директно беседка (без конус Морс).
  ZAP 100
 • Конвекторна опашка Weldon От 19 mm до 32 mm
 • Конвекторна опашка Weldon От 19 mm до 32 mm

  Адаптерът ZAP 200 преобразува вал на Weldon на пръстеновидния нож от 19 mm (до 1 mm) до 32 mm (3/4 ’). Това Weldon Shank конвертор е идеален за използване на 19 мм хлъзгав пръстен с 32 мм врата на капачката. Така че конверторите на валове ZAP 200 Weldon правят възможно използването на пръстеновидни ножове под диаметъра от 60 mm на 32-милиметровия патронник с капацитет на патронника вал Или индустриална или вал
  ZAP 200
 • Разклонител за конус Морс (ръкав)
 • Разклонител за конус Морс (ръкав)

  В ZVH морж конус разширение гнездо се използват за две цели, или за увеличаване на дължината на конусовидни морж конус удължител използва за увеличаване на дължината на морж конус ръкав, докато ZVH 230 морж конус гнездо се използва за увеличаване на машината морж конус От MT2 до MT 3 и ZAV 320 морж конус гнездо се използва За да намалите конуса на морж от MT3 до MT.
  ZVH
 • Накрайник за намаляване на конуса Морс
 • Накрайник за намаляване на конуса Морс

  Намаляване на Буш за Морс Конус В ZRH 210 е Morse конус намалява ръкав да конвертирате или намаляване на Морс конус 2 до Морс конус 1. ZRH 210 Извън: MT2 вътре: MT1
  ZRH 210 ZRH 320
 • Индустриална рампа с автоматично смазване
 • Индустриална рампа с автоматично смазване

  Държач за инструменти за пръстеновидни ножове с шипове Weldon 19 mm (3/4 "). ZIA 219-KN MT 2 Промишлено Arbor с автоматично вътрешно смазване. Държач за инструменти за резачки BDS с ухо на Weldon 19 mm (3/4 ").
  ZIA -KN
 • Индустриално дърво с ръчно смазване
 • Индустриално дърво с ръчно смазване

  Държач за инструменти за пръстеновидни ножове с шипове Weldon 19 mm (3/4 "). ZIA 219-M MT 2 Индустриално дъно с ръчно вътрешно смазване. Държач за инструменти за резачки BDS с ухо на Weldon 19 mm (3/4 ").
  ZIA -M